Tag - ndryshime ligjore

Ndryshimet ligjore të sistemit fiskal duan gjithpërfshirje dhe dialog

Përmbajtja e legjislacionit të taksave është e thjeshtë në shumicën e vendeve të Ballkanit Perëndimor. Por, nisur nga shqetësimi i paraqitur prej shoqërisë civile dhe ekspertëve dhe organizatave të ndryshme në Shqipëri, por ndoshta edhe në vendet fqinje vendet duhet...

error: