Tag - materiale ndertimi

Pse ekonomia e fortë shkakton një monedhë të fortë dhe pse ekonomia jonë jo?

Teoria dhe praktika ndërkombëtare na tregon se:Në terma afatshkurtërNëse një ekonomi përjeton ritme relativisht të larta të rritjes ekonomike, atëherë ekonomia ka të ngjarë të shohë rritje të normave të interesit pasi Banka Qendrore i përgjigjet rritjes më të lartë...

error: