Tag - marka

Pronësia intelektuale, shumëkombëshet dhe tatimet

Në funksion të rritjes së globalizimit të industrive të ndryshme dhe në veçanti, industrive te bazuara në teknologji të tilla si: elektronike, multimedia, software dhe bioteknologji ka ardhur si efekt edhe një rritje e konsiderueshme e transferimeve ndërkombëtare e produkteve,...

error: