Tag - siguri ekonomike

Ekonomia mes Kinës dhe Europës pas vizitës së presidentit Kinez?!

Këtë Maj në 2024, për herë të parë në pesë vite, Presidenti i Kinës Xi Jinping vizitoi Evropën, me ndalesa në Francë, Serbi dhe Hungari[1]. Tre vendet që vizitoi zoti Xi, në shkallë të ndryshme përqafojnë shtytjen e Kinës...

error: