Tag - rritje pensionesh

Ndryshimet reformuese për pensionet e ardhme duan diskutime shteruese dhe debat publik

Në një diskutim për t’ju përgjigjur pyetjes “A do të rritet mosha e daljes në pension?”në emisionin Box to Box, ndër të tjera përtej qartësimit në respekt të analizave të kryera nga qendra ALTAX për reformimin e skemës së...

error: