Tag - oferta monetare direkte

Publikohet përmbledhja e analizave për nevojat për financim buxhetor me financim monetar direkt

Ekspertët e ALTAX në një punim të fundit, me një qasje të përbashkët të sektorit të edukimit dhe atij ligjor kanë përmbledhur analiza dhe propozime mbi deficitin buxhetor, krizat financiare dhe katastrofat natyrore dhe financimi direkt monetar si një instrument...

error: