Tag - emergjencat civile

Ekonomia duhet të kishte të njëjtin fokus si programi i Rindërtimit

Menjëherë pas tërmetit të vitit 2019 qeveria angazhoi një pjesë të mirë të burimeve të saj buxhetore dhe njerëzore[1] duke krijuar posaçërisht edhe një ministri për rindërtimin[2]. Sipas Ministrit  “Në këto 30 vite është hera e...

error: