Tag - burrat

Rritja e pagave në 2023 dhe barazia gjinore

Në vitin 2018 sipas Eurostat gratë në Shqipëri paguheshin 93.2 lekë për çdo 100 lekë pagesë për burrat duke e renditur Shqipërinë të pestën ndër shtetet Europiane me hendekun më të ulët gjinor të pagës mesatare mujore. Në vitin 2022, gratë...

error: