Tag - rregullore

Tërheqja e hershme e kursimeve për pensione dhe bashkëpunimi i dobët mes palëve

Ndonëse nuk është në kundërshtim me ligjin për të tërhequr fondet e investuara në fondet e administrimit të pensioneve sipas objektivit individual për të marrë një pension para moshës mbi 65 vjeç, kjo lëvizje nuk rekomandohet të bëhet për dy...

error: