Tag - buxheti i mbrojtjes

Buxheti i mbrojtjes dhe partneriteti publik – privat më efektive se përvojat deri më sot

Pas 15 vitesh anëtarësim në aleancën e Atlantikut të Veriut, në vitin 2024 Shqipëria për herë të parë do të financojë 2% të Prodhimit të Brendshëm Bruto për sektorin e mbrojtjes, i vendosur si kusht nga NATO për vendet anëtare,...

error: