Tag - biznesi i futbollit

Vlera e lojtarëve dhe konsiderata kontabile për regjistrimin e tyre

Në rastin e futbollit evropian, miratimi i Fair Play Financiar i UEFA-s (FFP), në vitin 2010, lejoi miratimin e SNK 38 "Aktivet jo-materiale", i cili tregon vlerën e të drejtave të regjistrimit të një lojtari nga vlera/tarifat e transferimit të...

error: