Tag - biznese te vogla

Ekonomia dhe qytetari mbeten të varur nga marrëveshjet e karteleve shqiptare

Kartelet shqiptare janë zakonisht të vogla, ku karteli mesatar përfshin jo më shumë se tre-katër firma. Për më tepër, aktivitetet ilegale të këtyre firmave janë të shumta dhe të gjitha ndikojnë në çmimet. Këto aktivitete përfshijnë fiksimin e çmimeve, ndarjen...

error: