Tag - aleanca politike

A ndikojnë aleancat politike/ushtarake për të forcuar fluksin tregtar dhe ekonominë?

Aleancat kanë rëndësi në parashikimin e rezultateve tregtare, sepse qeveritë i harmonizojnë politikat tregtare me interesat e sigurisë kombëtare dhe bizneset marrin parasysh marrëdhëniet politike midis shteteve kur vlerësojnë rrezikun[1]. Shtetet dhe bizneset jo vetëm që marrin parasysh marrëdhëniet...

error: