Media

Media


ALTAX is an Albanian think – tank initiative aiming at a new approach to Albanian – European fiscal and economic policy. The primary goal is to promote education in taxation, help and assist the taxpayers and interested parties (students, field experts, civil servants) with the proper expertise. On the other hand the cooperation with the academics and experts aims to expand and create an comprehensive audience in help of increasing of fiscal capacities in Albania, and beyond.

Our media agenda, and especially our public communication approach, is the core of our work and activities. Based on expert recommendations we can dialog with public about obstacles rooted in plenty forms of public outreach and part of the open-minded approach, where our researchers represent the different perspective with other organizations. Research topics and services cover economics, development, governance and public policy.

Premtimet e programit qeverisës, të parealizueshme pa një reformë të thellë

Rritja e borxhit publik, Gjokutaj: Janë marrë kredi për të shlyer borxhet e mëparshme

Ekonomia duhet të mësojë shpejt nga kriza në krizë

Uzina e Ballshit, ekspertët: Të ndiqen procedurat e falimentit

Me Pak Fjalë sjell sot: Ulja e taksave, politikë apo ekonomi?

Barra fiskale/ Gjokutaj: Të taksohet pasuria, lehtësim për shtresën e mesme

Interviste SCAN Televizion

Investimet publike si mënyrë për të gjeneruar rritje ekonomike

Rritja e pragut të TVSH

Paga e luftës dhe parashikimi pesimist i BB për Shqipërinë

Pse qeveritë nuk e masin dot informalitetin?

Rritja e pragut të TVSH

error: