00Days00Hrs00Mins00Secs
Nov 17 2023
17/11/2023

Vështrimi Civil: Projektbuxheti 2024 për Gjirokastritët

  • 12:00
  • Hotel Çajupi, Gjirokastër

Buxheti i Bashkisë 2024 është një nismë që shërben si një qasje oponence teknike nga ana jonë dhe reflektim i zërit qytetar bazuar te metodologjia jonë e Auditit Social për pushtetin vendor, të cilin ekspertët e ALTAX e prezantuan që në fillimet e vitit 2022.

Përmbledhje nga ky raport, si dhe reagimet e qytetarëve të pyetur nga ALTAX mbi temat e diskutuara gjatë vitit të kaluar dhe ato aktuale do të pasqyrohen në një komunikim të lirshëm
dhe bashkëbisedues bashkë me ju dhe përfaqësues të shoqërisë civile e biznesit.

Nisur nga nevoja për dialog Ju mirëpresim ne date 17 NENTOR 2023, nga ora 12:00 deri 13.30 të diskutojmë dhe dëgjohemi, si dhe t’ju falënderojmë për bashkëpunimin që kemi krijuar.

Aktivitetin mund ta shikoni dhe të merrni pjesë online duke klikuar linkun ALTAX sipas orarit më lart.

Ky aktivitet është në zbatim të projektit “Monitorimi publik përmes ndërveprimit qytetar” ne mbështetemi nga Ministria e Punëve të Jashtme të Holandës nën zhvillimin/politikën e jashtme Holandeze.

Përvoja pozitive dhe komunikimi me palët na nxit t’ju prezantojmë komentin e kualifikuar të qytetarit nëpërmjet ekspertizës së përzgjedhur në funksion të përmirësimit të qeverisjes vendore për vitin 2024.

Programi i takimit

12:00 – 12:05 Hapja e takimit – Ne dhe ju
12:05 – 12:25 Bashkëveprimi me ju gjatë 2023
12:25 – 12:40 Komunikim me/nga të Ftuarit
12:40 – 13:00 Buxheti në 2023 dhe Projektbuxheti 2024
13:00 – 13:15 Pyetje – Përgjigje – Parashtrime
13:15 – 13:30 Komente nga të ftuarit – Mbyllja

FALEMINDERIT!

Live Preview