Shërbime këshillimi

Shërbime Këshillimi


ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe Zyrë Konsulence dhe Asistence, që punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për cështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal ne shoqerine civile ne Shqipëri.

Qendra ALTAX është themeluar për të qenë pranë ekonomistëve të rinj dhe ekspertëve fiskalë, si edhe për njerëzit që kanë nevojë për një këshillë ose mbrojtje nga abuzimi me ligjin. E rëndësishme, nuk është të kesh frikë dhe pasiguri nga ajo që pret të ndodhë, por të jesh disa hapa përpara problemit.

Zgjidh shërbimin e dëshiruar

Kërko këshillë

    Jeni në kërkim të një eksperti fiskal?

    Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing.
    Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing