Author - admin

Takimi me Kryetarin e Bashkisë Berat mbi fillimin e bashkëpunimit për projektin e monitorimit social

Në kuadër të takimeve me Kryetarët e Bashkive për zbatimin e projektit “Monitorimi Social përmes këndvështrimit qytetar” një grup i ekspertëve të cilët po zbatojnë këtë projekt përmes krijimit të marëdhënieve dhe pikave të komunikimit me drejtues dhe punonjës të...

Llogaritja e pagës

Pyetje: Unë llogaris paga punonjesish per turne te dyta dhe te treta.Puna qe ata bejne jane elektriciste dhe turbiniste te kompanise e cila eshte koncencsionare per hidrocentral. Por dua te sigurohem qe menyra qe perdor eshte e rregullt . Marr psh...