Në Ndihmë të Fiskalistëve

Aplikime dhe programe fiskale

Programe për taksat dhe ndihmesa për kontabilistët e taksave dhe profesionistët e taksave. Ne po përgatitim aplikacionin dhe një linjë të softuerit për të thjeshtuar detyrat e profesionistëve tatimorë.

Qëndro afër lajmeve nga neap dhe na ndiqni, ju lutem!

Identifikohu