Slider

ALTAX

ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe Zyrë Konsulence dhe Asistence, që punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për cështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal ne shoqerine civile ne Shqipëri, si dhe kryerjes së shërbimeve publike vendore dhe qendrore të duhura dhe të qendrueshme.ALTax përfaqëson një qendër kërkimore të pavarur fiskale, në rolin e nje komentatori të financave publike, politikës fiskale, ligjit tatimor, edukimit fiskal, politikave sociale dhe pabarazive sociale në shpërndarjen e mirëqenies duke vlerësuar zhvillimin e politikave me qëllim promovimin e zhvillimit në Shqipëri të krahasuara me vendet në rajon dhe botë.

lexo më shumë
Analizë fiskale dhe konsulencë

Lajmet më të fundit

liria fiskale 2021 kosove

Sot është Dita e Lirisë Fiskale në K…

Liria Fiskale në Kosovë mbërrin ditën e 93të të vitit 2021. Kjo ditë sipas llogaritjeve të ditëve sipas muajv...

liria fiskale 2021

2 Prill 2021, Dita e Lirisë Fiskale në…

ALTAX ju prezanton me Raportin e fundit lidhur me Ditën e Lirisë Fiskale në Shqipëri, Kosovë dhe Ballkanin Perën...

Blog

pandemia dhe ekonomia

Rimëkëmbja nga pandemia kërkon progra…

Nëse pandemia ndaj virusit Covid-19 do të kontrollohet në muajt dhe vitet në...

tatimi pasurise dhe pastrimi parave

Tatimi i pasurisë, lufta ndaj evazionit…

Ndërsa shpesh thuhet se të pasurit (përfshirë edhe politikanët bashkë me t...

Kalendar

Shtunë10
Prill   2021
H M M E P S D
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Grafik

Video

Identifikohu