Slider

ALTAX

ALTAX është një qendër studimore fiskale dhe Zyrë Konsulence dhe Asistence, që punon që të rritë mirëkuptimin e qeverisë dhe publikut për cështje të lidhura me ndershmërinë e sistemit ekonomik, fiskal ne shoqerine civile ne Shqipëri, si dhe kryerjes së shërbimeve publike vendore dhe qendrore të duhura dhe të qendrueshme.ALTax përfaqëson një qendër kërkimore të pavarur fiskale, në rolin e nje komentatori të financave publike, politikës fiskale, ligjit tatimor, edukimit fiskal, politikave sociale dhe pabarazive sociale në shpërndarjen e mirëqenies duke vlerësuar zhvillimin e politikave me qëllim promovimin e zhvillimit në Shqipëri të krahasuara me vendet në rajon dhe botë.

lexo më shumë
Analizë fiskale dhe konsulencë

Lajmet më të fundit

paketa fiskale 2020

PAKETA FISKALE 2020 NË SHQIPËRI - TË REJ…

Në plotësimin e politikave për minimizimin e ekonomisë informale në vendin tonë, të përmirësimit të mbledhjes së të ar...

pjesemarrje ne votime

Pjesëmarrja në votime në vendet e Ballka…

Pjesëmarrja në votime si përqindje e popullsisë në moshë për të votuar në Ballkanin Perëndimor ishte te një mesatare p...

Blog

demonetizim

Demonetizimi për Shqipërinë ose përvoja …

Demonetizim[1] ose tërheqje nga qarkullimi të kartëmonedhave 5000 dhe 2000 lekë...

PPP

Partneriteti Publik – Privat dhe Borxhi …

Një partneritet publiko-privat (PPP) është një kontratë midis qeverisë (përfaqës...

Kalendar

Enjte23
Janar   2020
H M M E P S D
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Grafik

Video

Identifikohu